Pre médiá

Pre médiá

ODBORNÍCI A ODBORNÍČKY NA TÉMY

 Zodpovedné podnikanie

Michal Kišša

výkonný riaditeľ

02 5710 8111
michal.kissa@nadaciapontis.sk

Michal zodpovedá za strategické riadenie tímov zodpovedného podnikania, fondov, komunity a PR. Zastrešuje tiež fundraisingové aktivity nadácie a rozvoj vzťahov s firemnými partnermi.

Ivana Vagaská

tímlíderka


ivana.vagaska@nadaciapontis.sk

Ivana vedie v nadácii tím zodpovedného podnikania (ESG). Je výkonnou riaditeľkou združenia firiem Business Leaders Forum, okrem toho zodpovedá aj za aktivity Charty diverzity Slovensko, organizáciu ocenenia Via Bona Slovakia, ako aj aktivity firemného dobrovoľníctva.

✓ Sociálne inovácie

Martina Kolesárová

výkonná riaditeľka

02 5710 8111
martina.kolesarova@nadaciapontis.sk

Martina zodpovedá za strategické riadenie tímov vzdelávania a strategickej filantropie. Zodpovedá aj za všetky aktivity v téme sociálnych inovácií. Okrem toho zastrešuje fundraisingové aktivity nadácie a rozvoj vzťahov s firemnými a inštitucionálnymi partnermi.

Norbert Maur

tímlíder


norbert.maur@nadaciapontis.sk

Norbert vedie tím Impact Labu. Zodpovedá za odborné vedenie programu, celkový manažment aktivít, koordináciu zapojených stakeholderov a fundraising.

✓ Filantropia

Ivana Kompasová

tímlíderka/senior manažérka pre stratégie vo filantropii


ivana.kompasova@nadaciapontis.sk

Ivana vedie tím strategickej filantropie. Rozvíja a nastavuje procesy a stratégie v oblasti individuálnej filantropie. Vytvára filantropické príležitosti pre individuálnych donorov a venuje sa filantropii v rodinných firmách.

Fero Pauliny

manažér pre stratégie vo filantropii


fero.pauliny@nadaciapontis.sk

Fero sa venuje rozvoju a popularizácii strategickej filantropie na Slovensku. Pomáha individuálnym donorom a donorkám vyberať tie najlepšie organizácie a aktívne ich sprevádza na ich filantropickej ceste, aby bola ich pomoc efektívna a mala čo najväčší spoločenský dopad.

✓ Firemné dobrovoľníctvo

Dušana Lahová

senior programová manažérka


dusana.lahova@nadaciapontis.sk

Dušana zodpovedá za agendu firemného dobrovoľníctva, do ktorej spadá najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku Naše Mesto, pracovná skupina Firmy komunite ako aj iniciatíva GivingTuesday.

✓ Diverzita

Zuzana Kováčová

programová manažérka


zuzana.kovacova@nadaciapontis.sk

Zuzana administruje Chartu diverzity Slovensko a podieľa sa na organizácii odborných podujatí pre jej signatárov. V rámci Európskej platformy Chárt diverzity spolupracuje s chartami v ostatných členských štátoch EÚ.

TLAČOVÉ SPRÁVY

KONTAKT NA PR ODDELENIE

Veronika Šoltinská

tímlíderka

0908 845 483
veronika.soltinska@nadaciapontis.sk

Veronika vedie PR tím, má na starosti externú aj internú komunikačnú stratégiu nadácie, ako aj jednotlivých programov.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111