12. 05. 2014 Nadácia Pontis

V ordinácii jej spievala La Gioia!

Martinko (8) originálne poďakoval svojej detskej lekárke.

VEĽKÉ ZÁLUŽIE – Veľké ďakujem a z celého srdca! Martinko (8) a jeho mamička Ľudmila Kupcová, ktorí sú známi z príbehu Srdca pre deti, nedajú na jeho detskú lekárku dopustiť.

-Ona prvá zbadala, že s Martinkom nie je niečo v poriadku, sme jej veľmi vďační, povedala šťastná mamička, ktorá spolu so synom vymyslela originálne poďakovanie. Martinko a jeho mamička Ľudmila dlho vymýšľali, ako sa poďakovať jeho detskej lekárke Eve Krčmárikovej vo Veľkom Záluží (okr. Nitra).

-Sme jej veľmi vďační. Stojí pri nás a podporuje nás aj psychicky. Prvá zistila, že sa Martinko musí čím skôr liečiť. Diagnostikovali mu nevyliečiteľné svalové ochorenie, prezradila obetavá mamička, ktorá spolu so synčekom vymyslela originálne poďakovanie. Pre pani doktorku priamo v jej ordinácii zaspievali traja speváci zo skupiny La Gioia.

-Bolo to niečo fantastické, netušila, že prídu, veľmi ju to dojalo, uzavrela s radosťou v hlase Ľudmila Kupcová.  Srdce pre deti je charitatívny projekt Nového Času, ktorý spravuje Nadácia Pontis.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111